Izvedba: OPTOLYTH Slovenija
ALPIN Classic - Kakovost za zahtevne, retro-dizajn za poznavalce
Optolyth je sinonim najvišje kakovosti opticnih izdelkov od daljnega leta 1856, ko se je podjetje specializiralo za razvoj in proizvodnjo daljnogledov in spektivov za lovce, ornitologe, ljubitelje narave, kot tudi za šport. Optolyth daljnogledi, izvlecni in fiksni spektivi so izdelki vrhunske kakovosti, v celoti proizvedeni v Nemciji - "100% Made in Germany". Kombinacija robustne zasnove, stroge proizvodnje in kontrole kakovosti, zagotavlja visoko zanesljivost, na osnovi katere je izdelkom Optolyth dodeljeno 30 let garancije.

ALPIN Classic serijo najbolje opišemo kot daljnoglede najmodernejše opticne natancnosti ter brezkompromisne zmogljivosti optike, ob prvovrstni izdelavi in majhni teži. Prepoznaven in zelo cenjen retro-dizajn serije ALPIN Classic se izkaže skozi kakovostno gumirano ohišje ter odlicno oprijemljivost daljnogleda. Zaradi posebno stabilnih porro
Domov
Novice
Izdelki
Podjetje
Servis
Katalog
Cenik
Tehnicni izrazi
Kontakt
Testi in primerjave

prizem, so daljnogledi ALPIN Classic serije odporni na udarce in primerni za grobo uporabo v naravi. Proizvodnja podprta z racunalniškim preracunavanjem zagotavlja vrhunsko kakovost ter ostrino slike. Ceralin-Plus obdelava in premazi lec omogocajo najvišjo svetlobno propustnost ter najboljše ravnovesje naravnih barv in kontrasta.

Šest predstavnikov ALPIN Classic serije

ALPIN Classic serijo sestavljajo, glede na velikost tri razlicna ohišja ter šest kombinacij povecav, kar omogoca optimalen izbor glede na namen uporabe. Prvi predstavnik te serije je najmanjši ter vecnamenski ALPIN Classic 8x30. Drugi predstavnik ALPIN Classic 10x40 velja za posebej uporabnega ornitologom ter ljubiteljem narave. Lovci, kateri potrebujejo vrhunske zmogljivosti ob minimalni teži zaradi napornih pohodov, posegajo po ALPIN Classic 7x42. Veliko vidno polje ter nizka povecava tega modela, omogoca spoštujoco panoramo. Model  ALPIN Classic 8x40 omogoca odlocujoco prednost pri zalazu; je lahek, prirocen in vedno z vami v težko dostopnih obmocjih. Za potrebe najzahtevnejših, sta na voljo najvecja modela te serije, ALPIN Classic 10x50 ter 12x50. Pri opazovanju izjemno plahih živali, visoka povecava pripomore, da se izognemo nepotrebnemu vznemirjanju divjine oz. ptic v njihovem naravnem okolju.

Med lovci napopularnejši ALPIN Classic 7x42

Zaradi svoje univerzalne uporabe, je med lovci napopularnejši model te serije nedvomno gumirani ALPIN Classic 7x42, kateri se odlicno izkaže v vseh razmerah. Poleg vrhunskih materialov in 30 let garancije, ga odlikuje tudi zelo nizka teža na racun aluminij-magnezijevega ohišja, saj na tehtnici pokaže le slabih 565 gramov. To z zadovoljstvom poudari vsak lovec, ki daljnogled okrog vratu prenaša dlje casa ter mu poleg vrhunske optike, veliko pomeni tudi teža daljnogleda. Tu serija ALPIN Classic nedvomno prednjaci pred vso konkurenco.

Prednosti ALPIN Classic serije

Prednosti ALPIN Classic serije so visoka locljivost in najboljša reprodukcija barv, Ceralin-Plus obdelava in premazi lec, kompaktne dimenzije, najlažji v svojem razredu na racun lahkega aluminij-magnezijevega ohišja, oprijemljivo gumirano ohišje, ležišce optike odporno na udarce, okularji primerni tudi za uporabnike ocal…
Nahajate se: > Novice